counter Back to top
Bell Schedules
Regular Bell Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
1st Period 8:35 AM 10:16 AM 101 min
2nd Period 10:19 AM 12:00 PM 101 min
3rd Period 12:03 PM 2:17 PM 134 min
1st Lunch (Portables & Science Wing) 12:03 PM 12:33 PM 30 min
2nd Lunch (2nd floor) 12:55 PM 1:25 PM 30 min
3rd Lunch (1st floor) 1:45 PM 2:17 PM 32 min
4th Period 2:20 PM 4:00 PM 100 min
Activity Period/Homeroom Bell Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Activity Period/Homeroom 8:35 AM 9:15 AM 40 min
1st 9:18 AM 10:48 AM 90 min
2nd 10:51 AM 12:21 PM 90 min
3rd 12:24 PM 2:27 PM 123 min
1st lunch 12:24 PM 12:54 PM 30 min
2nd lunch 1:09 PM 1:39 PM 30 min
3rd lunch 1:57 PM 2:27 PM 30 min
4th 2:30 PM 4:00 PM 90 min